Seu Patronat Esports Eivissa

Facebook
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

971 397 548 Can Misses
971 397 549 Es Viver

Enllaç a:
· Full de matrícula Aventura't 2023
· Full de matrícula Diverestiu 2023

Els sol·licitants admesos poden tramitar matrícula directament entre els dies 19 i 26 de maig a les oficines de Can Misses en horari de 8.30-14.30 de
dilluns a divendres.

Si no ho fan dins d’aquest termini, perdran la plaça i es donarà pas a la llista d’espera.

 

 

 

Us informam que el Patronat d'Esports a tret les bases i convocatòries de la constitució de dues borses de treball per cobrir les necessitats de personal específic, monitors/es i directors/es per dur a terme les Escoles Poliesportives d'Estiu "Diver estiu" i "Aventura't a l'estiu". Les convocatòries han estat publicades en el BOIB de 20 d'abril passat i totes les persones interessades en prendre part en el procés selectiu  poden presentar telemàticament les seves sol·licituds fins al 5 de maig a la Seu Electrònica o Registre electrònic del Patronat d'Esports.

Resolució núm. 2023-0039 de data 22/03/2023 per la qual s'aproven les bases i la convocatòria de la constitució d'una borsa de treball de tècnic/a d’esports per cobrir amb caràcter laboral temporal necessitats urgents i inajornables de contractació al Patronat Municipal d'Esports d'Eivissa, pel procediment de selecció mitjançant el sistema de concurs-oposició

Enllaç a:
· Bases de la convocatòria en pdf

 

El Patronat d'Esports d'Eivissa organitza 9 rutes cicloturístiques i 7 de senderisme, entre els mesos de novembre 2022 i maig de 2023.

Aquestes rutes estan pensades perquè les pugui realitzar qualsevol persona amb un mínim de nivell de condició física, a partir dels 12 anys.