Seu Patronat Esports Eivissa

Facebook
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

971 313 564 Can Misses
971 303 234 Es Viver

rocòdrom

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i la primera tinent d’alcalde, Elena López, juntament amb els responsables del Club Eivissenc de Muntanya, han participat avui en la inauguració del nou mur d’escalada al Pavelló d’es Viver.

El nou mur és de 10 metres d’alçada i acull la possibilitat d’escalar des de nivells baixos fins als nivells més elevats. Els treballs han consistit en reforçar l’estructura a més d’afegir el nou mur que consta de 7-8 preses per metre quadrat. La inversió per part del Patronat Municipal d’Esports ha estat de 37.510 euros.

esport inclusiu

L'Ajuntament d'Eivissa celebra, a les instal·lacions esportives de Can Misses, una jornada d’Esport Inclusiu, organitzada per l'Associació d'Esport Adaptat d'Eivissa i Formentera (ADDIF), el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat.

Les activitats es duran a terme avui divendres 3 de desembre a partir de les 17 hores, amb una Diada Esportiva Inclusiva a les instal·lacions esportives de Can Misses.

pistes de pàdel

Les quatre pistes ja están disponibles per a usuaris amb el sistema habitual de reserves.

L’Ajuntament d’Eivissa ha finalitzat les obres de renovació de les pistes de pàdel 2, 3 i 4 del complex esportiu d’es Viver. Les obres tenien un pressupost de 69.800 euros.

Cursa Popular Eivissa Patrimoni

Eivissa celebra la declaració com a Patrimoni Mundial amb la celebració de la XI Cursa Popular Eivissa Patrimoni de la Humanitat aquest dissabte, 4 de desembre.

La regidora d’Esports, Elena López, i director insular d’Esports del Consell d’Eivissa, Javier Boned, han presentat la XI Cursa Popular Eivissa Patrimoni de la Humanitat 2021 que se celebrarà aquest dissabte amb la participació d'atletes olímpics.

rutes cicloturistes i de senderisme

El Patronat d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa ha programat una nova edició de rutes cicloturistes i de senderisme que es desenvoluparan entre els mesos de novembre i maig.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Elena López, ha afirmat que ‘des del Patronat d’Esports treballem en posar a l’abast de la ciutadania un ampli programa d’activitats lúdiques i esportives per tal d’animar a grans i petits a tenir una vida més sana i a gaudir de la natura’.