mac@eivissa.es · 971 302 723

leda rom-ero 2015
Leda, 2015. Instal·lació. Fins gener 2016
Escaparate


‘El Escaparate’ del MACE torna a acollir l'obra d'un artista destacat: després de la peça de Bonet Vallribera, 'Reflexos de canvi', que es va poder contemplar al llarg de tot l'any passat, Rom Ero agafa el testimoni i ha muntat una peça que es podrà veure des de l'exterior del museu durant aquest 2015 ja que se situa en el finestral a mà esquerra a l'entrada del MACE.

Rom Ero presenta una obra titulada 'Leda' amb la qual fa al·lusió al personatge mitològic de Leda, l'esposa de Tindàreu que va ser fecundada a la vora del riu Eurotas per Zeus transformat en cigne. Al llarg de la història el tema ha estat objecte de l'atenció dels artistes de totes les èpoques.

La peça està desenvolupada a partir de vímets i objectes de rebuig o reciclatge. La figura es concebeix com una petita instal·lació on els reflexos de llum juguen amb la percepció dels volums absents. 'Leda' es mantindrà exposada fins a gener de 2016.

Aquestes exposicions a 'El Aparador' són un projecte curatorial a càrrec de la directora del museu, Elena Ruiz i tenen la durada d'un any. Es van iniciar després de l'ampliació del museu en 2012 i per ella han passat Maria Català amb 'El Nadal és un embolic' (2012), Vicente Ganesha amb 'Homenatge a Jean Cocteau' el 2013 i Bonet Vallribera amb 'Reflexos de cambio' en 2014.

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es