Octubre 20, 2021

ajuntamentdaltvila

Espectacles amb venda o reserva d'entrades online

  • 1

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

El cuarto de atrás

Dijous 28 d'octubre, a les 19.30 h | Casal d'Igualtat
Club de Lectura Feminista · Inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 39 76 00 (extensió 24261)
Llibre: 'El cuarto de atrás', de Carmen Martín Gaite

El club està dinamitzat per Núria Prieto i té el funcionament usual dels clubs de lectura, en el que es proposa la lectura d'un llibre per a un comentari i debat posterior.

Totes aquelles persones inscrites al Club de Lectura Feminista o que s’hagin llegit el llibre i que vulguin participar en la reunió, es poden inscriure al correu electrònic de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 39 76 00 (extensió 24260).

Aquesta iniciativa organitzada per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa és possible gràcies als crèdits rebuts pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

 Cuarto atras

Enllaç a:
· Programa complet en pdf