Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

erwinbronerL'Ajuntament d’Eivissa i el Col·legi d'Arquitectes de les Illes Balears han organitzat per aquest dissabte 18 de març la presentació de la  reedició de la publicació d’A 11/12 Ernin Broner. A l’acte, que serà a la casa Broner a les 12 hores, intervendran Bernat Nadal,Degà del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balear; Carmen Navas-Parejo, presidenta de la Demarcació d'Eivissa i Formentera; Martí Lucena,co-autor de la revista; Raimon Ollé, autor del projecte i direccional d'obra de la rehabilitació de la Casa Broner

Aquesta edició pretén mostrar el mosaic complet que formen els fragments de la vida i obra d'Erwin Broner, ordenat en sis capítols biogràfics que corresponen als canvis més decisius de la seva vida. 

La col·lecció d'obres i projectes és pràcticament completa, se inclouen algunes ja desaparegudes i altres que no s'arribaren a realitzar, així com una selecció de la seva obra pictòrica a càrrec de Cati Verdera, que és analitzada per Giralt-Miracle. El record personal que d'Erwin Broner fa el ser amic Erwin Bechtold tanca aquesta monografia.

Wpp