Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

casaligualtatUs informam de les pròximes activitats previstes al Casal d'Igualtat (per ordre de realització):
 
1-Dimecres 26/04/23, a les 17.00 h. Taller de seguretat infantil: Primers auxilis per a bebès, i Com triar una cadira segura?. Dirigida a totes les persones interessades amb la temàtica.
Activitat organitzada per l'Associació de Mares Monomarentals per Elecció d'Eivissa i Formentera.
Aquesta xerrada entra dins el cicle que estan organitzant amb la col•laboració de l'Ajuntament d'Eivissa i que tenen intenció que continui tractant diversos temes relacionats amb la criança de les nostres petites i petits.
 
 
2-Dijous 27/04, de 16.00 a 19:00 hores. Formació bàsica de voluntariat: Adreçada a persones que han començat recentment a fer voluntariat o estan interessades a conèixer el món del voluntariat.
Activitat organitzada per la Plataforma de Voluntariat de les Illes Balears, amb el suport de la Conselleria de Transició energètica, sectors productius i memòria democràtica, amb la DG de participació, transparència i voluntariat del Govern de les Illes Balears.
Entrada gratuïta
 
 
3-Dijous 27/04, a les 19:30 h: Sessió del club de lectura feminista, amb el llibre: Una dona, un vot de n'Alicia Palmer. Descriu el complex procés polític pel qual la dona va aconseguir aquest dret a l'Espanya de 1931, així com la personalitat i el paper que va exercir en aquest assoliment Clara Campoamor i la presa de consciència política i la peripècia personal de la seva protagonista: Mari Luz. És un homenatge a totes les dones que van lluitar pel vot femení a principis del segle XX.
 
Llegeix el llibre proposat i vine a compartir les teues impressions. Activitat bilingüe (català/castellà) i mixt.
 
Nota: la pròxima sessió de maig, serà el 25, amb el llibre: La metamorfosi d'una mare: Criar en una societat patriarcal i adultocèntrica, de n'Amparo Acosta Rodríguez
 
 
4-Divendres 28/04, a les 18.00 h: Sessió del contacontes coeducatiu, amb el conte: Tu importes de Christian Robinson. Un joc de perspectiva i d'imaginació que tanca una idea molt simple ―tot ésser viu té un valor i mereix respecte― i que, al mateix temps, il·lumina un missatge sobre la diversitat i l'autoestima.  Dinamitzat per na Inés Clapés, educadora infantil.
Dirigit a famílies amb infants de 3 a 12 anys. Desprès de la lectura del conte se farà un petit taller.  Se recomana fer inscripció prèvia per a poder adaptar el taller posterior a l'edat de les/ dels assistents.
Nota: la pròxima sessió de maig, serà el 26, amb el conte: Totalment Adrià de Tom Percival i Patrycja Katarzyna Jurkowska
 

 

5-Dissabte 06/05, de 10.00 a 14.00 h. Taller imprescindibles a la salut femenina: Som cícliques. Impartit per na Maria Hernando Hernández. LLicenciada en neurobiologia, entre altres.
Disponible servei de cura infantil de 2 a 12 anys, amb inscripció prèvia.
 


Totes les activitats, manco la formació de voluntariat, són  gratuïtes gràcies als fons rebuts per la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i per al Ministeri d'Igualtat, a través del Pacte d'Estat contra la violència de gènere.

Per a més informació i inscripcions consultau els cartells adjunts