Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can BotinoDegut al temporal de vent de les darrers hores, s’han produït a la ciutat diverses incidències, entres les que es poden destacar les següents:
· Trencament d’un arbre i caiguda d’altres 12 a la plaça del Parc, pràcticament tots a la façana nord i zona central. Durant la nit, una tipuana ha quedat trencada per la meitat i altres 7 tipuanes i 5 ficus s’han caigut perquè no han suportat la força del vent. A més, aquest matí s’ha decidit tombar un altre arbre que havia quedat molt inclinat i podia caure sobre una façana.


Els operaris de les obres de reforma de la plaça estan treballant en assegurar, en la mida del que sigui possible, la resta d’arbres tot i que com s’ha explicat en altres ocasions, són exemplars que estan plantats molt a ras de sòl i que tenen arrels molt poc profundes, fet pel que durant els darrers anys ja havien aixecat el paviment en diferents punts.
En tot cas això no suposarà una minva del nombre d’arbres de la plaça, ja que els que no es puguin replantar seran substituïts per altres.
· Caiguda d’un arbre damunt una furgoneta al carrer del Bisbe Llocer (a prop de l’avinguda de Sant Jordi). S’ha hagut de tallar el carrer per poder llevar l’arbre.
· Caiguda d’un arbre damunt un cotxe al carrer de Sant Francesc de ses Salines. S’ha requerit l’ajuda dels Bombers d’Eivissa per a la seva retirada.
· Despreniments d’un balcó al carrer de Joan Castelló Guasch, sense provocar danys ni ferits.

A més, s’ha produït el xoc d’un cotxes contra un arbre al carrer de l’Arxiduc Lluis Salvador i dos accidents més sense ferits a diferents indrets del municipi (no atribuïbles a les condicions atmosfèriques).