Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

IncidènciasA continuació us feim un recull de les principals incidències ateses durant les darrers hores per la Policia Local i els serveis municipals amb motiu del temporal de pluja i vent:

· Durant tot el cap de setmana s’ha anat donant avís a Aqualia de les diferents tapes de clavegueram que han saltat i han requerit presència d’algun operari per a la seva recol·locació.
També s’han hagut de fer diferents reparacions de la xarxa elèctrica, per exemple a l’avinguda Pere Matutes Noguera, que va patir una avaria ahir diumenge que va poder ser subsanada per Elecnor.

· Durant el dia d’ahir es varen rebre avisos per inundacions de locals al carrer del Ceramista Joan Daifa, l’Hostal Talamanca i un habitatge a l’avinguda Vuit d’Agost. Es va coordinar presència policial o de bombers amb bomba per eliminar aigua.
Ahir diumenge va caure un arbre a l’avinguda de Pere Matutes Noguera, 3, sense provocar cap dany, i un altre a l’avinguda de Pere Matutes Noguera 111, aquest sobre un vehicle.
· A mitja tarda del dissabte es va procedir a tancar durant algunes hores un tram de la carretera de Sant Joan, des de l’encreuament de Jesus fins a la rodona de Pacha degut a la gran quantitat d’aigua acumulada a la zona i per evitar que els cotxes poguessin quedar atrapats. La ruta alternativa era el segon cinturó de ronda per on es podia circular amb normalitat.
· A primera hora del matí d’avui s’ha detectat un desprendiment a l’entrada del túnel del carrer de Ramon Muntaner. La policia ha procedit a posar tanques i senyalització i està pendent de la visita d’un tècnic municipal per avaluar els danys.