Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió CulturaLa Casa de la Música comptarà amb una partida pressupostaria del Govern de les Illes Balears en el 2018 per a la seva construcció. La conselleria de Cultura també preveu augmentar la dotació pressupostària al Museu d'Art Contemporani d'Eivissa i participar econòmicament en les properes edicions del festival Eivissa Jazz.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz i la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, Fanny Tur, han mantingut una reunió de treball per tal d'arribar a acords de col·laboració, establir sinèrgies i preparar futurs projectes entre les dues institucions en matèria de cultura, esports i política lingüística.

A la reunió hi han assistit els responsables municipals de les tres regidories i els directors generals de les mateixes àrees del Govern de les Illes Balears.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz ha volgut “agrair la voluntat de col·laboració amb l'Ajuntament per part de la consellera i ha destacat el repte important i d'infraestructura cabdal com serà la Casa de la Músicaper a la ciutat d'Eivissa”.

L'alcalde també ha destacat la necessitat de millorar i ampliar les instal·lacions esportives de la ciutat d'Eivissa per a que “continuï sent motor de l'esport a nivell illenc i ho volem seguir sent amb l'ajuda del Govern”.

Fruit dels acords presos en la reunió, la consellera de Cultura, Fanny Tur, ha destacat que l'Ajuntament d'Eivissa comptarà amb la participació i col·laboració pressupostària del Govern en el projecte de la Casa de la Música, futura seu del Patronat Municipal de Música de l'Ajuntament d'Eivissa, que en aquests moments està en fase de concurs d'idees.

Per altra banda, la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha anunciat la col·laboració del Govern amb una partida pressupostària, des de l'edició d'enguany, en el festival Eivissa Jazz, fomentant així la projecció exterior d'aquest esdeveniment.

També ha avançat la incorporació d'una partida pressupostària de 10.000€ enguany al Museu d'Art Contemporani d'Eivissa i de 25.000€ per a l'any 2018.

Per el que fa a Política Lingüística, durant la reunió s'ha acordat treballar conjuntament per dur a terme polítiques que fomentin l'ús del català a la ciutat d'Eivissa i per impulsar les publicacions en llengua catalana arreu les Illes.