Octubre 13, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Donde nada ocurreEl proper dijous dia 1 de juny, a les 19 hores, s’inaugura l’exposició “A place where nothing ever happens” de l’artista Irene de Andrés al Museu d’Art Contemporani d’Eivissa (MACE).

Biografia

Irene d'Andrés es va graduar a l'Escola de Belles Arts de la Universidad Complutense de Madrid (2004-2009) on va fer un Màster de recerca i producció artística (2009-2010). Acaba d'acabar el primer programa de residències de l'Escola FLORA ars + natura de Bogotà, dirigit per José Roca (Programa de residències artístiques A/CE).

Entre les beques i premis que ha rebut destaquen el premi Circuitos de Artes Plasticas 2012, Generaciones 2013, Injuve 2014 i las Ayudas a la Creación Visual Vegap 2015. En 2012 va rebre una beca de residència en la Fundació Bilbao Arte, i en 2015 una altra en Beta Local, San Juan de Puerto Rico. En aquest últim any ha participat en exposicions col·lectives com Energy Flash en el MuHKA (Museu de Arte Contemporaneo de Amberes), i Depois do futur en Escola de Artes Visuales Parque Lage – Rio de Janeiro, entre d’altres. La seva última exposició individual, 11.30 in the morning, ha tingut lloc al Casal Solleric de Palma de Mallorca amb motiu del Premi Ciutat de Palma 2015.

El seu treball està fortament lligat al fet que va néixer i va créixer en una de les destinacions turístiques més desitjades per a aquells que busquen sol, platja i festa. Recentment ha finalitzat un projecte en relació a cinc discoteques abandonades a Eivissa, On res ocorre, que aborda des de diferents àmbits els vestigis de la història del turisme a l’illa. Actualment explora les analogies entre turisme i colonització en la cerca del paradís predisenyat.

Enllaç a:
· Dossier DNO