Juliol 17, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Activitats estiuEl Patronat d’Esports d’Eivissa organitza dos escoles esportives per a infants de 5 a 15 anys d’edat i diversos campus esportius setmanals de bàsquet, activitats a la mar i de circ per aquest estiu. Les inscripcions estan obertes.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ofereix un ampli programa d’activitats esportives per aquest estiu que contemplen activitats a la mar , escoles poliesportives, cursos de tennis i de natació, el campus de bàsquet Paco Vázquez, el de vòlei platja i un campus de circ esportiu basat en les habilitats gimnàstiques i acrobàcies.

Pel que fa a les escoles poliesportives del Patronat d’Esports, ofereixen dues opcions, segons l’edat de les persones interessades. Per una banda el programa Diverestiu, dirigit a infants de 5 a 10 anys, que té lloc al complex esportiu municipal  de Can Misses.

Per als més grans, al·lots i al·lotes d’entre 11 i 15 anys s’ha preparat el programa "Aventura’t a l’estiu", una escola que combina l’esport i l’aventura i que inclou una setmana esportiva a la platja.

Pel que fa als cursos de tennis, es tracta de la formació de grups infantils i juvenils d’iniciació i perfeccionament per a boixos i boixes d’entre 11 i 14 anys i de 14 a 18 anys, en torns de matí o tarda, durant els mesos de juliol o agost, que tindran lloc a les pistes municipals de tennis de Can Misses.

El Patronat també ofereix la possibilitat de realitzar cursos de vela, a partir de 14 anys. Els cursos es realitzen a la platja de Talamanca i estan dirigits pels monitors del Club Nàutic d’Eivissa.

A la Piscina municipal des Viver es duran a terme cursos especials d’estiu de natació pera nadons de 6 a 29 mesos d’edat. Es tracta de classes de 30 minuts en companyia del pare  o de la mare. També s’han previst cursos de natació infantil a partir dels 30 mesos d’edat.

Quan als campus prevists per a aquest estiu, des de la regidoria d’esports s’han organitzat nous campus setmanals per iniciar-se en el món de les activitats aquàtiques, dissenyats perquè els joves pugui gaudir de la platja i el mar en un entorn formatiu, lúdic i de sana convivència.
Inclou iniciació al busseig, scubatlon, paddel surf (SUP), windsurf i caiac entre d’altres activitats. Aquestes activitats, dirigides a al·lots i al·lotes de 12 a 16 anys d’edat, s’imparteixen a l’escola Anfibios. Pel que fa a les activitats a la mar, des del Patronat s’han organitzat cursos d’iniciació al busseig impartits pel centre de busseig Scuba Ibiza. Es tracta d’introduir al mon del busseig  a infants a partir dels 8 anys.

Del 25 de juny fins l’1 de juliol, el Poliesportiu des Raspallar acull el campus de bàsquet “Paco Vázquez” 2017.Un campus que permet millorar el nivell tècnic  de la mà de grans entrenadors i de l’esportista Paco Vázquez. El campus, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Eivissa està dirigit a infants d’entre 7 i 17 anys d’edat.
Un dels nous campus esportius per aquest estiu s’ha centrat en activitats basades en les habilitats gimnàstiques i les acrobàcies pròpies del circ. Trapezisme, malabars, equilibris, salts, acrobàcies aèries i en llit elàstic preparades per a boixos i boixes de 6 a 15 anys.

Per altra banda, el campus  municipal de vòlei platja és un divertit curs d’estiu en el que es realitzaran sessions tècniques, tàctiques, partits, concursos, jocs i un torneig diari. En col·laboració amb el Club Voleibol Eivissa , es durà a terme del 19 de juny fins al 31 d’agost a la platja de sa Punta a Platja den Bossa.

 Les inscripcions per a les activitats relacionades amb les escoles, cursos i campus d’estiu estan obertes.

Enllaç a:
· Tríptic d'activitats esportives d'Estiu 2017