Setembre 23, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Maria del Mar BonetLa cantant i compositora Maria del Mar Bonet oferirà un concert amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears el pròxim dijous, dia 15 de juny, a les 21,30 h al parc Reina Sofia de la ciutat d'Eivissa.
 
El concert serà gratuït i el programa que oferirà la Simfònica serà el següent: Les Noces de Fígaro (obertura) de W.A. Mozart; La Força del Destí (Obertura) de G. Verdi; Carmen (Obertura) de G. Bizet i Les Noces de Luis Alonso (Intermezzo) de G. Giménez. A més, el públic podrà gaudir de forma excepcional de cançons de la cantant i compositora Maria del Mar Bonet com ara Merhaba, La dansa de la primavera, La Dama d’Aragó, Les Illes, Des de Mallorca a l’Alguer, i La jota marinera.

S'ha d'assenyalar que l'Orquestra Simfònica no havia oferit cap concert a Eivissa des del 2015 i que és el primera actuació que la cantant Maria del Mar Bonet ofereix a l'illa en més de trenta anys.
 
En aquest sentit, el conseller d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa, David Ribas, ha agraït el compromís expressat per part de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports de descentralitzar l'activitat de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears "perquè la sentim veritablement com a la Simfònica de totes les Illes". També ha volgut ressenyar la col·laboració institucional entre Govern, Consell d'Eivissa i Ajuntament d'Eivissa a fi de poder portar a Eivissa a la dama mallorquina de la cançó, Maria del Mar Bonet, que actuarà al mateix espai on ho va fer per primera vegada a la nostra illa l'any 1969.

Per la seva banda el regidor de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament d'Eivissa, Pep Tur, ha destacat "els eivissencs ja teniem ganes de tornar a gaudir de la qualitat musical de la Simfònica, amb aquest concert s'inicia un nou cicle de la Orquestra Simfònica de les Illes Balears a la nostra ciutat" i ha afegit "estam encantats d'obrir aquest cicle amb un espectacle com aquest"

Maria del Mar Bonet, que, entre d'altres distincions, és doctora honoris causa per la Universitat de les Illes Balears (2015) i que l'any passat va rebre la Medalla d'Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, enguany celebra els seus 50 anys de trajectòria artística.