Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Desmantellament d'assentamentLa Policia Local d’Eivissa ha desmantellat en la darrer quinzena de juny dos assentaments il·legals a les zones properes al centre la ciutat.

El darrer assentament ha estat localitzat, aquesta setmana, a la zona de Ca n’Andreu, propera a l’avinguda de Sant Jordi. Els agents del Grup de Seguretat Ciutadana, juntament amb un agent de la Unitat de Medi Ambient, procediren a la identificació de cinc persones, que es trobaven acampades en dos cotxes i tres caravanes a un solar. Els agents notificaren que havien de desmantellar el campament per tractar-se d’una activitat regulada per les ordenances municipals i prohibida dins del terme municipal.

Els agents també han informat de les oficines de les Unitats de Treball Social de l’Ajuntament d’Eivissa, en cas de necessitar-ho, i  d’on poden realitzar aquests tipus d’acampada de manera regulada. Unes hores desprès, els campistes havien abandonat la zona.
D’altra banda, la passada setmana, va quedar desmantellat un altra assentament, en la zona entre la E-10 i la rodona d’accés a la ciutat per Avinguda de Santa Eulària, on no hi havia ningú, i on s’han recollit 500 quilos de residus.