Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa interposa un total de 21 denúncies a establiments comercials dels barris de Platja d’en Bossa i ses Figueretes per incompliment de les Ordenances Municipals de residus.

La Unitat de Medi Ambient de Policia Local d’Eivissa va interposar, el passat dijous dia 13 de juliol, un total de 21 denúncies a comerços per incompliment de diferents Ordenances Municipals relacionades amb els residus, a les zones de ses Figueretes i Platja d’en Bossa.
La campanya de control del compliment de les ordenances municipals de residus continuarà als propers dies.

Des de la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local d’Eivissa es duu a terme aquest estiu una campanya relacionada amb la neteja i els residus vist l’incompliment de diferents establiments comercials. 

Els 21 comerços han estat denunciats per diferents incompliments com llençar el fems fora d’hora, deixar la bossa de fems fora del contenidor, no embalar el paper i cartró a l’hora de llençar-lo, no reciclar el vidre o embrutar la vorera.

Per altra banda, des de l’Ajuntament d’Eivissa es continua amb la campanya de conscienciació del compliment de les ordenances municipals de residus i avui mateix ja s’ha llençat el segon vídeo realitzat per les pageses emprenyades. En aquest vídeo es recorda els horaris per llençar el fems (de les 20 a les 23 hores) i la disponibilitat de contenidors adaptats per a la ciutat posant-se en contacte amb la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa al telèfon 971199635 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..