Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Curses PopularsEl regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, el director insular d’Esports del Consell d’Eivissa, Fernando Gómez i el president del Club d’Atletisme Pitiús, Toni Roig, han presentat les properes dues curses populars que tendran lloc a la ciutat d’Eivissa.

La XXXVI Cursa i minicursa Popular Toni Costa Balanzat tindrà lloc el diumenge dia 15 d’octubre, a partir de les 10.30 hores i es correrà sobre una distància de 5.000 metres. L’itinerari serà el següent: Sortida al monument als Corsaris (carrer Andenes, Port d'Eivissa) en direcció al dic d’abric, gir de 180º a la zona marcada, carrer Andenes, av. Santa Eulària, passeig Joan Carles I, av. Vuit d'Agost, av. Santa Eulària, carrer Andenes i arribada al monument als Corsaris (Port d'Eivissa).
El preu de la inscripció és de 5 euros i es fa a través d'Elitechip.

La Cursa Popular Toni Costa Balanzat és un esdeveniment de caràcter popular en la que els atletes recorren distàncies molt assequibles i que està oberta tant a aficionats com a famílies.

Els dorsals i els xips es podran recollir únicament al Patronat Municipal d’Esports d’Eivissa, a la piscina de Can Misses, els següents dies:
- Divendres, 13 d’octubre: de 18.30 a 21.30 h
- Dissabte, 14 d’octubre: de 10.00 a 13.00 h

La segona cursa que tindrà lloc als propers mesos a la ciutat és la Cursa Popular Eivissa Patrimoni de la Humanitat que tindrà lloc el dissabte dia 9 de desembre.

La cursa es correrà sobre la distància de:
1ª Cursa: Sub 10, Sub 12 i Categoria Especial (600m) . Sortida: 16:00 h
1 volta marcada dins del passeig Joan Carles I
2ª Cursa: Sub 14 i Sub 16 (1500m). Sortida: 16:15 h
1 volta marcada dins del passeig Joan Carles I
3ª Cursa: Resta categories (10km = 2 voltes). Sortida: 16:30 h

Sortida al carrer d’Iboshim (junt al parc infantil) direcció al passeig Joan Carles I, avda. Santa Eulària, av. Bartomeu de Roselló, av. Ignaci Wallis, c. Joan Xicó, Portal Nou, Plaça del Sol, c. Sant Antoni, c. de la Santa Creu, Plaça de Vila, Portal de ses taules, plaça de la Constitució, c. Josep Verdera, c. de la Mare de Deu, (baixada per les escales) Plaça Sa Riba, c. Andenes, av. Santa Eulària, passeig Joan Carles I, (bucle per començar la
2ª volta) gir pel c. de Jaume II, av. 8 d’Agost, av. Santa Eulària, av. Bartomeu Roselló, av. Ignaci Wallis, c. Joan Xicó, Portal Nou, Plaça del Sol, c. Sant Antoni, c. de la Santa Creu, Plaça de Vila, Portal de ses taules, plaça de la Constitució, c. Josep Verdera, c.de la Mare de Deu, (baixada per les escales) Plaça Sa Riba, c. Andenes, av. Santa Eulària i passeig Joan Carles I (arribada junt a la pista de petanca).

Les inscripcions es realitzaran única i necessàriament a través de la pàgina web de Elitechip (www.elitechip.net), abans de les 21.00 hores de dijous anterior a la prova. El preu d’inscripció a la cursa de 10 km és de 10 €. La resta de curses menors son gratuïtes.

Els dorsals i els xips es podran recollir únicament al Patronat Municipal d’Esports d’Eivissa (piscina Can Misses) els següents dies:
- Divendres, 8 de desembre: de 18.30 a 21.30 h
- Dissabte, 9 de desembre: de 10.00 a 13.00 h