Gener 20, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Formació de voluntariatDemà, dissabte 24 de març, comencen les formacions de voluntariat organitzades per l’Ajuntament d’Eivissa. A la primera jornada hi participaran una vintena de voluntaris.

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa organitza per aquest mes de març i abril formacions destinades al voluntariat. Totes les formacions es duran a terme al Casal del Voluntariat situat al carrer de Lleó, 8.

El primer curs serà de "Lideratge i gestió de grups", i l’impartirà la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears el dissabte 24 de març de 10h a 14h.

El divendres 13 d’abril, de 18h a 19.30h, Pedro Cárceles presentarà el programa "Un mar de posibilidades".

La darrera formació serà de "Primers auxilis a persones majors", aquest curs serà impartit per Creu Roja Eivissa el dimarts 24 i el dijous 26 d’abril de 18 a 20.30h.

Totes les persones interessades es poden inscriure a les oficines de l’Ajuntament d’Eivissa de l’edifici CETIS a la 3a planta, al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; o al telèfon 971397600 Ext. 24242.

Enllaç a:
· Programa de formació del Voluntariat en pdf