Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Remodelació Parc Infantil

L’alumnat del col·legi infantil de sa Blanca Dona tria, en un procés participatiu, el disseny de la remodelació del parc infantil del passeig marítim d’Eivissa. El nou disseny del parc infantil del passeig marítim d’Eivissa s’ha iniciat avui amb un procés participatiu en el que intervé l’alumnat d’infantil i primària de l’escola de sa Blanca Dona.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, els tècnics d’Urbanisme i d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa, han participat en aquest procés participatiu juntament amb l’alumnat dels cursos de P5, 1er i 2n de primària (5-8 anys).

Aquest és el segon procés de participació de disseny de parc infantil, desprès de l’iniciat amb el Parc de s’IIla actualment en construcció, que duu a terme l’Ajuntament d’Eivissa amb l’alumnat dels col·legis del municipi.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha dit que la participació dels al·lots i les al·lotes del municipi és molt important per a l’Ajuntament d’Eivissa ja que la ciutat està declarada "Amiga de la Infància" per Unicef. En aquest sentit, ha destacat que ‘som un govern de participació ciutadana i amb el procés de participació, d’una banda conscienciem a la ciutadania des de ben petits que la ciutat la feim entre tots i, d’altra banda, els impliquem per a que les decisions es prenguin conjuntament i respectin els espais comuns. D’aquesta manera, ens asseguram que el resultat agradi als qui són els vertaders protagonistes, els infants."

En el cas de la remodelació del disseny del parc infantil del passeig marítim, s’ha triat al col·legi sa Blanca Dona per la proximitat del centre amb la zona d’intervenció.

Després de l'estudi-diagnòstic realitzat des del Pla d'Infància s'ha decidit, per ubicació i necessitats, que aquest parc sigui destinat principalment a nens/as de 0 a 8 anys. Així, el parc comptarà amb varies zones diferenciades segons les edats dels infants i zones comunes. El projecte té com a objectiu que l'alumnat triï els equipaments i tots els jocs infantils que ha de tenir el parc. Per a això se'ls oferiran diferents alternatives i votaran aquelles que més els agradin. Posteriorment i amb les obres iniciades, es realitzarà amb l’alumnat una visita a la zona.

Enllaç a:
· Tall de veu de l'alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz