Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Bloop FestivalComença una nova edició del BLOOP Festival a la ciutat d’Eivissa amb la intervenció de l’artista plàstic Alfalfa. La temàtica d’enguany és “l’esperança”.

El BLOOP Festival 2018 es posa en marxa avui a la ciutat d’Eivissa amb la intervenció de l’artista plàstic AlfAlfA a una façana important de la ciutat com és la situada a l’aparcament de l’antiga Delegació de Govern, a l’avinguda d’Isidor Macabich.

Es tracta d’una façana privada que s’ha sumat a la iniciativa d’art urbà que desenvolupa el BLOOP Festival amb l’Ajuntament d’Eivissa. Tant des de la institució, com des de l’organització del Festival, han volgut agrair a la comunitat de propietaris la seva implicació amb la cessió de la façana.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament d’Eivissa té l’objectiu d’apropar l’art als ciutadans portant-lo al carrer, essent les façanes un espai ideal i visual per gaudir i difondre l’art.

Aquesta intervenció com a punt de partida del BLOOP d’enguany a la ciutat, la durà a terme l’artista urbà, Nicolás Sánchez, conegut com AlfAlfA. Sánchez, reconegut pintor, muralista i dibuixant realitzarà un mural relacionat amb la temàtica escollida per enguany que és “l’esperança”.

Nicolás Sánchez-AlfAlfa, nascut a Venezuela a l’any 1983, és muralista, pintor i dibuixant. Va cursar els estudis universitaris d’Arts Plàstiques a Caracas i a l’Escola Nacional de Bellas Artes de Uruguay.