Juliol 19, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pere ArguimbauEls concerts d’Eivissa Jazz continuen demà dimecres dia 5 de setembre amb els concerts gratuïts de la Big Band Ciutat d’Eivissa i Pere Arguimbau Quartet. Aquests dos concerts tindran lloc a la plaça Sotavila, al final del carrer de Comte Rosselló i carrer Anníbal, a partir de les 21 hores.

Eivissa Jazz es trasllada, a partir de dijous dia 6 de setembre i fins els dissabte dia 8 de setembre, al Baluard de Santa Llúcia, on tindran lloc a partir de les 21.30 hores, els següents concerts:

Dijous 6 de setembre, Maria Toro Quartet i Pablo M.Caminero Quintet, divendres 7 de setembre, Antonio Serrano Quartet i Eivissa Jazz experiència Sextet i dissabte 8 de setembre actuació del grup guanyador del Festival Getxo Jazz 2018, Anders Fjeldsted Sextet, i Eli Degibri Quartet.

Eivissa Jazz, que enguany celebra el seu 30 aniversari, clourà el diumenge dia 9 de setembre al parc Reina Sofia a les 21,30 hores amb l’actuació de Sílvia Pérez Cruz, que presenta a Eivissa “Vestida de Nit” Quintet i veu.