Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles esportivesEl termini de matriculació es manté obert. 

El Patronat d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa ofereix 21 modalitats esportives on participaran uns 1500 alumnes. Són escoles d'iniciació esportiva i en alguns casos també de perfeccionament tècnic, que es duen a terme gràcies als convenis de col·laboració que signen amb diferents clubs esportius i federacions.
Les modalitats esportives als col·legis de la ciutat són futbol sala, lluita olímpica, patinatge en línia i karate. Les escoles esportives que es realitzen al complex municipal de Can Misses son, atletisme, tenis, futbol, escacs, rugbi i l'escola de tir amb arc.

Les que tenen lloc als pavellons municipals i a l'Institut de sa Colomina son minibàsquet, handbol, voleibol, escola municipal de disciplines acrobàtiques, bàdminton, escalada, tenis taula, gimnàstica rítmica i artística així com l'escola municipal d'iniciació a l'esport adaptat.

A més, el Patronat d'Esports d'Eivissa ofereix diferents activitats a les piscines municipals d'es Viver i can Misses com cursos d'aprenentatge de natació, tant iniciació com manteniment, natació per a nadons i aquagym a la piscina d'es Viver, pàdel, pilates i gimnàstica de manteniment.

Les edats són molt diverses, depenent de cada modalitat, entre els 4 i els 14 anys per a la majoria de les modalitats esportives, però també hi ha oferta de natació per a menors de 3 anys i iniciació al tir amb arc per adults.
El període de les escoles comença la setmana que ve, des de l'1 octubre fins al 30 de maig, encara que algunes s'avancen i comencen amb el curs escolar.
Les classes tenen lloc a les instal·lacions esportives municipals, pistes de futbol-sala de les associacions veïnals, els col·legis públics i l'Institut de Sa Colomina.

Les inscripcions encara estan obertes i es realitzen en el mateix lloc de l'activitat els dies i hores assenyalats i el personal docent està format per unes 70 persones.

Les persones interessades poden trobar més informació al Patronat d’Esports d’Eivissa, a través del telèfon 971313564 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Enllaç a:
· Tríptic Escoles Esportives d'Eivissa