Agost 18, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Torneig EscacsEl Centre Artesanal de sa Pedrera ha acollit la presentació de la IX competició Internacional d'Escacs Ciutat d'Eivissa que tindrà lloc els propers dissabte 13 i diumenge 14 d’octubre.

A la competició hi participaran un centenar de jugadors, de14 països, provinents de més de 20 clubs d’escacs així com 14 titulats inscrits entre Grans Mestres, mestres internacionals i Mestres FIDE. Una xifra que situa el campionat internacional d’escacs entre els més prestigiosos de territori insular i peninsular.

Destaca també la presència a Eivissa de 4 titulades femenines participants, entre elles la Gran Mestra russa Katrina Ambartsumova, convidada pel club Eivissa 64, que partirà amb el número 8 del rànquing, així com la presència aquest any del Gran Mestre xilè Rodrigo Vasquez Schroeder, número 1 del rànquing de l'open i top mundial de partides ràpides amb 2610 punts ELO FIDE.

La competició s’iniciarà el dia 13 d’octubre, a partir de les 16 hores i el dia 14 d’octubre a partir de les 11 hores, al Centre Artesanal de sa Pedrera.

L’esdeveniment, organitzat per Ajuntament d'Eivissa i el Consell Insular d’Eivissa i coordinat per l'Associació Cultural Amics dels Escacs, compta amb la col·laboració de l'Escola d'Art i Oficis, que proporciona les escultures dissenyades pels trofeus , l'Associació de Comerciants La Marina Port d'Eivissa, empreses privades i els clubs d'escacs de la illa.