abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tram tancatAmb motiu de les obres de construcció del tanc de tempestes i adequació de la xarxa de sanejament de la ciutat d'Eivissa per part del Ministeri de Transició Ecològica, el dimarts dia 23 d'octubre quedarà tancat al trànsit rodat, el tram de l'avinguda de Santa Eulària comprès entre els carrers de Carles III i Bartomeu Rosselló, durant els pròxims 4 mesos. D'altra banda els vehicles de més de 5,5 tones, tindran restringida la circulació a tota l'avinguda de Santa Eulària, i els autobusos de més de 6,5 metres de llargària.

L'accés als barris de la Marina i Dalt Vila, des de l'avinguda de Santa Eulària, es farà pel carrer Carles III, carrer Gaspar Puig, carrer Joan d'Àustria i sortida a l'avinguda de Bartomeu de Rosselló que, en aquest primer tram, tindrà doble direcció.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa es recomana l'accés a la ciutat a través de l'avinguda d'Espanya, d'Ignasi Wallis, del carrer de Josep Zornoza Bernabeu i el carrer de Sant Cristòfol, així com la utilització de la L50, el bus que connecta l'aparcament dissuasiu d'es Gorg amb el centre de la ciutat.

Les obres de construcció del tanc de tempestes i adequació de la xarxa de sanejament que dur a terme el Ministeri de Transició Ecològica suposen una inversió de 6,5 milions d'euros a la ciutat, l'ampliació de la capacitat de bombeig de les aigües residuals i la millora de la capacitat i funcionament de la xarxa de col·lectors de sistema de sanejament. Aquestes obres compten amb la declaració d'emergència per part del Ministeri de Transició Ecològica.

Enllaç a:
· Mapa amb tram tancat