Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

World Travel market LondonL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, juntament amb la regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, promocionen el turisme patrimonial a la Fira de Turisme World Travel Market de Londres.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, s’han desplaçat a Londres per participar a la fira turística World Travel Market, una de les més importants no només a nivell mundial, sinó també per a la ciutat d’Eivissa per la importància que té el mercat britànic a l’illa d’Eivissa.  Durant la primera jornada de la Fira, han pogut constatar el fet que el britànic és un mercat consolidat a les Balears i, segons les previsions, es mantindran les seves xifres de cara al proper any.

En el marc d’aquesta fira, l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha tingut l’oportunitat de trobar-se amb la Ministra d’Industria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, la secretària d’Estat de Turisme, Bel Oliver, i amb el president de Paradores, Óscar López, amb els qui ha pogut comentar la importància d’agilitzar tot el possible l’acabament de les obres del Parador d’Eivissa.
Precisament el president de Paradores, Óscar López, i la secretària d’Estat de Turisme, Bel Oliver, han visitat recentment Eivissa per a comprovar de primera mà l’estat de les obres de l’edifici del Parador i, juntament amb Turespaña, estan finalitzant el projecte agilitzant tot allò relatiu a la llicència concedida per l’Ajuntament d’Eivissa per tal que es puguin licitar les obres i reprendre les feines de construcció del Parador d’Eivissa el més aviat possible.
L’alcalde ha destacat que, degut al canvi de govern, s’ha produït un desbloqueig de la situació del Parador d’Eivissa, fet que constata la recent visita del president de paradors a l’illa i l’interès en acabar els tràmits administratius per tal de poder adjudicar les obres.

Per altra banda, l’alcalde d’Eivissa, ha destacat l’important projecte de remodelació del passeig de ses Figueretes que es durà a terme amb pressupost de l’Ajuntament d’Eivissa, Consell Insular i fons provinents de l’Impost de Turisme Sostenible. Es tracta d’una obra de remodelació molt esperada tant per veïns com per empresaris de la zona que permet una important recuperació del litoral del municipi d’Eivissa.

Per la seva banda, Gloria Corral, ha valorat la important feina de coordinació entre l’Ajuntament d’Eivissa i els hotelers de la ciutat amb l’objectiu d’allargar la temporada turística a la ciutat d’Eivissa i “treballar durant més mesos de temporada perquè significa més salaris i més feina per a les famílies”, ha dit Corral. Per a la regidora de Turisme “l’objectiu de la regidoria és donar a Londres una oferta turística diferent a altres destinacions, especialment la guia d’esdeveniments anuals dirigit a un perfil de turisme familiar i esportiu i donar a conèixer la riquesa patrimonial única de la ciutat".
La regidora de Turisme, ha valorat molt positivament el fet de que, tot i no haver-se produït ocupacions màximes durant els mesos de juliol i agost, a la ciutat d’Eivissa s’ha confirmat una bona ocupació a principis i finals de temporada, especialment al mes d’octubre i principi de novembre, gràcies a la celebració d’esdeveniments amb una fort recolzament institucional, com ha estat el Campionat d’Europa de Multideporte o Ibiza Light Festival.