abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ganivets confiscatsLa campanya de controls de trànsit de la Policia Local entre la Nit de Nadal i Cap d’Any es salda amb 36 denúncies per delictes i faltes com ara el consum de drogues o la possessió de ganivets.

La Policia Local d’Eivissa ha portat a terme una campanya de controls de trànsit durant els serveis nocturns realitzats entre el 24 de desembre i el 31 de desembre passats en els que s’han sotmès a diversos conductors a les proves de consum d’alcohol i drogues. En total, 36 persones han estat denunciades com a resultat d’aquesta campanya.

En aquests controls s’ha donat el resultat de 4 casos de persones que han donat positiu en grau penal (superaven els 0,60 mg/l) en les proves d’alcoholèmia, 8 actes per possessió de substàncies estupefaents i unes altres dos per portar objectes susceptibles de fer-se servir com armes, com ganivets i punyals.

Val a dir que durant els controls realitzats es va detectar 14 conductors que havien consumit alguna droga, fet pel qual se’ls va denunciar administrativament. També es va formalitzar denúncia contra unes altres 8 persones que en la prova d’alcoholèmia varen donar un resultat d’entre 0,25 i 0,60 mg/l, que es considera una falta administrativa.