Agost 22, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

La tarda del conteArranca una nova temporada de La Tarda del Conte a la Biblioteca Municipal d’Eivissa, amb 12 esdeveniments programats des d’aquesta tarda fins a mitjans d’abril.

La Tarda del Conte retorna a la Biblioteca Municipal d’Eivissa, al Centre Cultural Can Ventosa, després de la pausa nadalenca amb una programació de 12 actes que es faran cada divendres a les 19 hores. El programa arranca aquesta tarda mateix i acabarà amb una última lectura de contes el proper 12 d’abril.

Els contes seran protagonistes en aquesta programació, però també hi ha previstes actuacions de teatre infantil, tallers de manualitats i de poesia per tal que els infants de totes les edats hi trobin alguna cosa atractiva d’acord als seus interessos.

Pel que fa als contacontes, per la biblioteca passaran Kamishibai Ibiza, Neus Montero en dues ocasions, Encarna de las Heras, Maritza, el duo format per David i Monma, de Clownidoscopio, i també Angels i Nel·lo, que tancaran el programa.

Quant als tallers infantils, les nenes i nens tendran dos tardes per aprendre noves manualitats (el 8 de febrer i el 8 de març) i una altra per aprendre poesia (el 22 de març). El proper 25 de gener s’ha programat a la biblioteca la representació de l’obra ‘El bosc màgic’ de Myotragus Teatre.