Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cursa de la DonaEl regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, acompanyat de Joan Roig, del Club d’Atletisme Pitiús, han presentat aquest matí la setena edició de la Cursa per la Dona i la tercera edició de la caminada per la Dona que tindran lloc el diumenge dia 10 de març. 

El regidor d’Esports ha destacat que l'objectiu principal d'aquesta cursa és continuar promovent la pràctica esportiva, i la importància d’aquesta per millorar la salut i destinar el que es recapti a l'associació benèfica AEMIF (Associació d’Esclerosi Múltiple d’Eivissa i Formentera). Com a principal novetat, el canvi en el recorregut de la cursa solidària que passarà a tenir un recorregut urbà en aquesta edició degut a les obres de remodelació que s’estan duent a terme al passeig de ses Figueretes, com ha destacat Joan Roig, representant del Club Atletisme Pitiús, que participa en la organització de la cursa.

La setena edició de la Cursa de la Dona tindrà la sortida i arribada al passeig de vara de Rey amb el següent recorregut: Sortida a les 10.30 hores des del passeig de vara de Rey, carrer de Jaume I, Antoni Palau, carrer de la Verge, plaça de sa Riba, passeig de les Andanes, plaça des Martell i arribada al passeig de Vara de Rey. Es un recorregut de 2.500 metres que comptarà amb dues modalitats
La prova amb caràcter popular estarà oberta a qualsevol persona a partir de la categoria infantil (nascuts el 2007 o abans), estigui o no federada.

Hi haurà tres modalitats de participació:
• Individual: amb participants únicament de sexe femení. Per parelles:
• Categoria únicament femenina Categoria mixta (home-dona)
• Els dos membres de la categoria de parelles han d'arribar junts a meta.

La cursa atlètica amb classificacions individual femenina i per parelles.
Per altra banda, també tindrà la III edició de la caminada popular no competitiva per a dones i dones amb parella.  

Es regalaran samarretes commemoratives a les 380 primeres persones inscrites que recullin el seu dorsal.
Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.elitechip.net abans de les 21.00 hores de DIVENDRES anterior a la prova, dia 8 de març.
Els dorsals es podran recollir el divendres al Patronat d’Esports i el dissabte i el dia de la cursa a Vara de Rey, fins mitja hora abans de que es doni la sortida.