abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Woman rocksMés de 60 dones es van inscriure per a participar en la trobada de dones emprenedores que va tenir lloc el divendres 5 d'abril al Casal d’Igualtat.

La regidoria d’igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa va organitzar al Casal d’Igualtat, el divendres 5 d’abril, la quarta edició de Woman Rocks, un esdeveniment al que s’hi han inscrit més de 60 dones interessades en participar en la trobada de dones emprenedores que va tenir lloc al Casal d’Igualtat.

Durant la jornada un grup de dones emprenedores participaren i compartiren casos reals d’èxit, a nivell nacional i internacional, i històries de dones que han emprés els seus propis negocis.

Durant tot el dia, han participat en taules rodones, i ponències dones emprenedores com Elka Molcker, Marta Sanahuja, Nieves Villena, Marina Conde, Wendy Vidal i Charo Vargas, totes elles emprenedores de reconegut prestigi que explicaren com emprendre amb èxit. També hi participaren dones emprenedores d’Eivissa com Catiana Fuster i Sònia Ferrer així com Nadia Nemer, Cristina Ortega i Cati Moreno a la taula rodona de dones emprenedores de les Balears.