Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha detingut a tres persones en dues intervencions relacionades amb casos de violència en l’àmbit familiar registrades aquest passat diumenge 12 de maig. A més d’aquestes intervencions, els agents varen arrestar una persona per negar-se a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia.

El primer dels fets es va registrar a les 4.30 de la matinada del diumenge. La sala del 092 va rebre un avís que a l’interior del pis s’estava produint una forta discussió en la que el fill de la parella que hi vivia els amenaçava amb un ganivet. En arribar al lloc, els policies trobaren que l’agressor s’havia refugiat al bany d’on se li va ordenar que sortís. A la ma portava un llapis amb gest amenaçador i quan se li va requerir pel ganivet va dir que estava a una altra habitació. Els agents confirmaren que al pis i a diversos mobles hi havia marques de danys causats amb un ganivet.

Un cop detingut, el jove, de 21 anys, va ser traslladat al PAC de Vila per ser sotmès a un reconeixement mèdic abans de ser entregat a la Policia Nacional.

Al voltant de les deu de la passada nit es va registrar el segon cas de violència a la llar. La sala del 092 va rebre la trucada d’un vesí alertant d’una forta discussió entre una parella. Els agents arribaren ràpidament a l’habitatge on comprovaren que tots dos presentaven signes d’agressió i hi havia mobles i vidres trencats.

Tots dos varen ser traslladats al PAC de Vila per separat pel seu examen mèdic, que va confirmar que tots dos presentaven signes de violència, fet pel qual es va procedir a la detenció de la parella, de 31 i 23 anys.

El quart detingut registrat ahir és un home de 47 anys que respon a les inicials J.F.E.M. i va estar implicat en un accident de trànsit en el que un cotxe va envestir un altre per darrere a les 23.10 hores d’ahir a l’avinguda d’Espanya. En baixar del seu vehicle, els agents apreciaren que podia estar sota els efectes de l’alcohol i l’informaren que s’havia de sotmetre a la prova d’alcoholèmia, quan va mirar d’escapar corrent. Quan arribaren a la seva alçada, va intentar agredir un dels policies, fets pels quals va ser traslladat a les dependències del Cos Nacional de Policia.