Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Men's CupLa piscina municipal des Viver acull aquest cap de setmana la segona edició a Espanya d’una Men’s Cup, una prova de natació sincronitzada exclusivament per homes i el campionat de natació artística, amb 134 nadadors i nadadores de 14 països.

El regidor d’Esports, Agustin Perea, i la presidenta del Club Natació Sincro Ibiza, Marcela Ribas, han presentat la primera edició de la Men’s Cup Ibiza, prova de natació reservada a homes a la que en participaran més de 30 en la segona edició d’aquest event que es fa a Espanya, i també el primer campionat mixt de natació artística, a la que està previst que compareguin 134 nedadors i nedadores de 14 països, entre ells Suècia, França, Anglaterra, que tindrà lloc del 24 al 26 de maig a la piscina municipal d’es Viver.

Agustín Perea ha destacat la qualitat i el nivell dels participants i l’oportunitat de veure a les piscines municipals a atletes “que normalment només es poden seguir per televisió”, també ha recalcat que l’accès a les piscines com a públic serà gratuït al llarg dels tres dies de proves que estan previstos.

Ribas, per la seva banda, ha posat en valor el fet que és la vuitena edició d’una Men’s Cup, la prova exclusivament per a nedadors, i a convidat a assistir a la competició que comença aquest divendres perquè aquesta és “una disciplina que t’atrapa”. D’altra banda, ha recordat que a Eivissa hi ha l’únic nedador artístic de Balears, una disciplina incipient en la que hi ha un total de 14 esportistes federats a tota Espanya.

La competició comença divendres, 24 de maig, amb la celebració d’exercicis de sòl tècnics i duos tècnics a partir de les 17 hores. El dissabte està prevista la inauguració oficial de la competició a les 10.30 h amb una exhibició d’un conjunt mixt abans dels exercicis de sol i duos lliures. Diumenge està prevista, entre altres, la participació de la parella mixta campiona d’Espanya, liderada per Pau Ribes.

Enllaç a:
· Web de la competició