Juliol 20, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Orquestra SimfònicaJa estan a la venda les entrades del segon concert de la temporada 2019 de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa. Aquest concert serà el 21 de juliol, a les 19 hores, a l’auditori de Cas Serres. En aquesta ocasió, l’Orquestra interpretarà l’obertura de l’òpera ‘Don Giovanni’ i la serenata nocturna en Re major K239 de Wolfang Amadeus Mozart, així com la simfonia número 7 en La major opus 92 de Ludwing van Beethoven.

Els interessats poden adquirir les entrades a la web de l’Ajuntament d’Eivissa www.eivissa.es a un preu de 10 euros. Recordem que l’entrada és gratuïta per a tots els estudiants de música que puguin acreditar-ho (carnet de l'escola de música, conservatori).

L’Orquestra estarà a les ordres del jove director mallorquí Bernat Quetglas (1993) qui, amb només 26 anys, ja és el director titular de l’Orquestra de Cambra de Mallorca, ha estat el director assistent de Plácido Domingo en la producció del Rèquiem de Verdi de l’Orquestra Vereum, i amb 22 anys ja va obtenir el Títol Superior de Música en Direcció del Real Conservatori Superior de Música de Madrid.

Els concerts de la temporada 2019 de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa estan organitzats per l’Ajuntament d’Eivissa i el Patronat de Música, amb la col·laboració del Consell d’Eivissa.
PROGRAMA:

Programa OSCE