Febrer 27, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Feim voluntariatDurant aquest últim trimestre de l’any, la regidoria de Voluntariat de l'Ajuntament d'Eivissa organitza nous cursos per oferir formacions específiques a les persones que desenvolupen feines a les entitats de voluntariat o que formen part de la xarxa de voluntaris de l’Ajuntament d’Eivissa. L'objectiu és millorar la qualitat en l'acció de les persones voluntàries, oferint-los una formació útil i adequada al perfil de l'associació o entitat amb les quals col·laboren. La inscripció als cursos es pot fer per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o presencialment a la regidoria de Voluntariat, a la tercera planta de l'edifici CETIS.

Així, durant aquest trimestre s'oferiran els següents cursos.

Octubre
-Curs d'introducció a la comunicació no violenta en la gestió de conflictes a les entitats sense ànim de lucre – Dies 2 i 4 d'octubre de 17 a 21 hores.
Lloc d'impartició: Casal del Voluntariat (carrer Lleó, 8).

-Curs pràctic d'ensinistrament caní – Dies 10 i 17 d'octubre de 17.30 a 20.30 hores.
Lloc d'impartició: instal·lacions del Centre de protecció animal de Sa Coma

-Curs de defensa personal femenina – Dies 15, 16 i 17 d'octubre de 17 a 20 hores, i 18 d'octubre de 18.30 a 21.30 hores.
Lloc d'impartició: sala d'actes de la Piscina de Can Misses.

Novembre
-Curs pràctic d'ensinistrament caní – Dies 7 i 14 de novembre de 17.30 a 20.30 hores.
Lloc d'impartició: instal·lacions del Centre de protecció animal de Sa Coma.

-Curs d'atenció a la diversitat. TDAH – Dies 21 i 22 de novembre de 17 a 21 hores.
Lloc d'impartició: Casal del Voluntariat (carrer Lleó, 8).

-Curs de continuació a la comunicació no violenta en la gestió de conflictes a les entitats sense ànim de lucre – Dies 28 i 29 de novembre de 17 a 21 hores.
Lloc d'impartició: Casal del Voluntariat (carrer Lleó, 8).

Desembre
-Desenvolupament de la comunicació no violenta en la gestió de conflictes a les entitats sense ànim de lucre – Dies 4 i 5 de desembre de 17 a 21 hores.
Lloc d'impartició: Casal del Voluntariat (carrer Lleó, 8).

Tot aquell que vulgui incorporar-se a la xarxa de voluntariat de l’Ajuntament d’Eivissa pot fer-ho realitzant el tràmit telemàtic a través de la seu electrònica https://eivissa.sedelectronica.es o presencialment, un cop emplenat el full de sol·licitud, a la regidoria de Voluntariat, a la tercera planta de l’edifici Cetis.