Novembre 14, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

HereDes d'avui, l'Espai cultural de Can Ventosa posa a la venda anticipada les entrades de l'espectacle de dansa 'Here', que es representarà el dissabte 16 de novembre, a les 21.00 h. El preu de les entrades és de 15 euros anticipada o de 18 euros en taquilla el mateix dia de la funció. També es poden comprar online a través del web www.eivissa.es. 'Here' és un espectacle de dansa que arriba a Eivissa gràcies a PLATEA (Programa Estatal de Artes Escénicas), una iniciativa del Ministerio de Cultura y Deporte.

'Here' és un espectacle de dansa contemporània coreografiat per Lali Ayguadé i Guilhem Chatir, amb música de Joana Gomila i que compta també amb l'actuació de la soprano Astrid Stockman. Segons informa la companyia en el seu programa de mà, a través del moviment i la música, 'Here' es realitza les següents reflexions:

"Realment sabem d'on venim? Vam arribar a l'ara. Un món que ha existit abans que qualsevol persona al nostre voltant hi fos. Un univers saturat de regles, normes, valors, prejudicis, característiques culturals definides, llenguatge, jerarquia i molt més. La nostra existència és, malgrat la nostra naturalesa materialista, basada en coses invisibles. Els dos ballarins exploren el procés de néixer. A través de la veu i la presència, la ballarina activa el mecanisme de la consciència. Els dos personatges acabats de néixer creixen física i psicològicament i, en aquest procés, interactuen, es desenvolupen i es donen forma a si mateixos".

Enllaç a:
· Venda d'entrades on line