Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ibiza Dance Platform a FiturL’Ajuntament d’Eivissa presenta la segona edició d’Ibiza Dance Platform, un esdeveniment que portarà a Eivissa professors i coreògrafs de reconegut prestigi internacional.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del director insular de Turisme, Juan Miguel Costa, i Adrián Gas i Lucía Marín d’Ibiza Dance Platform, han presentat aquest matí a la Fira Internacional de Turisme FITUR la segona edició del Curs intensiu de dansa urbana, que tindrà lloc de l’1 al 5 de juliol a Eivissa.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat la importància de la celebració d’esdeveniments relacionats amb l’esport i la dansa al nostre municipi i ha celebrat aquesta «iniciativa interessant que suposa una manera diferent de visitar Eivissa a l’estiu». «Adrián Gas i Lucia Marín són uns grans coreògrafs que viuen a Londres. Que portin la seua feina aquí, que serveixin de referència, i que molts ballarins i ballarines d’arreu del món ens visitin, és una activitat molt engrescadora» ha senyalat l’alcalde.

Adrián Gas, de la Ibiza Dance Platform, ha confirmat la presència a Eivissa de «professors i coreògrafs de reconegut prestigi internacional que oferiran una gran diversitat d’estils de dansa a Eivissa. Des de Hip hop, Comercial, Jazz-Funk i Fusió a Contemporani».

El Curs intensiu de dansa permetrà que estudiants de tota Espanya i Europa es formin amb els millors professionals i coreògrafs del món de la dansa. Cinc dies intensius de classes i activitats complementàries en els que podran conèixer també el Patrimoni Mundial de la nostra ciutat. A més, enguany s’afegirà una junior masterclass per a menors de 15 anys amb dos dels professors internacionals. Les inscripcions estaran obertes a partir del mes de febrer.

La primera edició d’Ibiza Dance Platform el 2019 va comptar amb 110 inscrits, amb més de 45.000 visites al canal de Youtube i més de 4.000 seguidors a l’Instagram i una difusió a més d’1 milió d’usuaris. La Ibiza Dance Platform compta amb el suport de l’Ajuntament d’Eivissa, Consell Insular, Beachcomber Productions, l’Estudio Capricorn i d’altres entitats de l’illa.

A més d’aquesta presentació a FITUR, ahir tarda va tenir lloc una masterclass gratuïta en la que hi van participar 70 ballarins i ballarines, a càrrec del coreògraf Dean Lee, que ha treballat amb artistes com Janet Jackson, Little Mix, Pussycat Dolls, Kylie Minogue, entre altres.

Durant el cap de setmana de FITUR, que estarà obert al públic en general, Ibiza Dance Platform oferirà tallers gratuïts de dansa a l’estand d’Eivissa. Les classes es duran a terme el dissabte a les 11.00, a les 12.00 i a les 13.00 hores.

Enllaç a:
· Tall de veu de l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz