Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Per sant Jordi, una paraulaL'Ajuntament d'Eivissa s'adhereix a la iniciativa 'Per Sant Jordi, una paraula!', impulsada pel Govern balear per celebrar el dia del llibre.

L'Ajuntament d'Eivissa s'ha adherit a la iniciativa 'Per Sant Jordi, una paraula!', una activitat impulsada pel Govern balear per celebrar el dia del llibre i amb la que es vol potenciar el català com a element cohesionador de la societat.

L'objectiu és que es comparteixin el màxim nombre de paraules a través de les xarxes socials aquest dijous 23 d'abril, festa de Sant Jordi, utilitzant l'etiqueta #parauladesantjordi.

Els participants poden acompanyar la paraula d'una explicació o un text amb el motiu pel qual l'han triat. També tenen l'opció de participar a través d'un vídeo o amb una imatge.

La iniciativa, a la qual també s'ha unit l'Institut d'Estudis Eivissencs, està oberta a totes les institucions o entitats que es vulguin adherir.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa s'anima a la ciutadania a participar en aquesta activitat per a celebrar tots junts aquest Dia de Sant Jordi, malgrat estar en quarantena per COVID-19.