Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Flors de BaladreLa Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa ofereix un concert enregistrat des de casa en el que interpreta la peça musical Flors de Baladre.

L’Ajuntament d’Eivissa estrena avui a través del programa d’activitats en línia Activa’t un concert enregistrat des de casa pels músics de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa. En aquesta ocasió, la Banda Simfònica interpreta el tema ‘Flors de Baladre’.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, ha agraït “l’esforç que han fet els músics que han participat en l’enregistrament d’aquesta peça musical del grup UC i que ha estat arranjada per a aquesta ocasió per l’actual director de la Banda, Miquel Àngel Aguiló. Cada un l’ha enregistrada des de casa seva i posteriorment ha estat mesclada als estudis Magrana per Joan Barbé, al que també vull agrair la seva feina. Accions com aquesta ens permeten gaudir d’una estona acompanyats de la millor música i son un clar exemple de que la música i la cultura sonarà més que mai, ja que és molt necessària”.

L’enregistrament es publicarà avui al facebook de l’Ajuntament d’Eivissa i a la web municipal, a les 17 hores dins del programa en línia Activa’t.