Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TelecincoL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, promociona la ciutat com a destinació segura en un informatiu de màxima audiència de la televisió nacional.

L'alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, va explicar ahir en una entrevista a nivell nacional com s'ha preparat Eivissa per a ser una destinació segura aquest estiu. L'entrevista es va emetre en directe a través d'informatius Telecinco de les 21 hores, el cinquè programa més vist en el dia d'ahir en tot l’Estat, amb una audiència d'1.973.000 espectadors i un 17,1% de share.

L’alcalde ha assenyalat que 'aquest serà un estiu diferent però que Eivissa té els seus espais naturals i patrimoni i cal gaudir-ho' i ha animat el turisme nacional visitar l'illa.

Rafa Ruiz va recordar que l'illa compta amb protocols reconeguts pel Ministeri de Sanitat, controls en aeroports i ports i mitjans en la Sanitat Pública i que està preparada per a rebre turistes aquest estiu. 'Tant el sector empresarial, com els treballadors de tota l'illa són conscients de la situació i que cal ser responsables i prudents’ va indicar Ruiz.
En aquest sentit l’alcalde ha mostrat el seu reconeixement pel pas enrere que ha donat el sector de l'oci de l'illa que 'han preferit preservar la marca d'Eivissa a obrir les discoteques, i no obriran aquest estiu'.

Adjuntam enllaç a l'entrevista:
· Informatius Telecinco