Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concerts L'Ajuntament d'Eivissa, a través de la regidoria de Turisme i Comerç, posa en marxa un programa de concerts al carrer per tal de dinamitzar diferents zones comercials de la ciutat. Els concerts, de petit format, tindran lloc els divendres i dissabtes.

Aquest cap de setmana, divendres 10 de juliol a les 19 hores, el grup Island Thrills actuarà al carrer de Pere de Portugal i dissabte 11 de juliol, a les 12.30 hores, hi haurà concert de Chelu García al Mercat Nou. La regidora de Comerç, Montse Garcia, ha dit que 'per a l'Ajuntament d'Eivissa el petit comerç és un sector estratègic de la nostra ciutat, ja que crea llocs de feina i del que viuen moltes famílies del nostre municipi.

En aquest sentit, posem en marxa el programa de concerts que es realitzaran a diferents barris i zones comercials del municipi per tal de continuar incentivant el consum especialment al petit comerç que està vivint un moment molt difícil i per això és el moment en que l’Ajuntament d’Eivissa ha d’estar al seu constat'.

Aquesta mesura d'impuls al petit comerç de la ciutat se suma a les ja posades en marxa per l'Ajuntament d'Eivissa com la campanya promocional 'Petit comerç. Ara és el moment', la posada en marxa de la web de venda en línia www.deivissacasa.com així com la formació als responsables de les botigues i negocis a través de www.districte07800.cat ,i els bons d'aparcament gratuïts d'una hora per als clients del petit comerç, entre altres propostes.

El programa de concerts al carrer és una iniciativa que es mantindrà al llarg del mes de juliol.