Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa interposa un total de 29 denúncies per infraccions de les mesures sanitàries i 10 denúncies per incompliment de les ordenances municipals a diferents locals durant el cap de setmana.

La Policia Local d'Eivissa ha inspeccionat un total de 33 establiments, ubicats a diferents zones de la ciutat d'oci nocturn, durant aquest cap de setmana controlant les restriccions imposades per a fer front a la crisi sanitària de la COVID-19. En el marc d'aquestes inspeccions, la Policia Local d'Eivissa ha interposat un total de 29 denúncies per incompliments del Reial Decret de les mesures sanitàries.

El control s'ha realitzat a diferents punts de la ciutat, entre les 22 i les 6 hores, i els incompliments estan relacionats per infraccions observades com ara l'incompliment de mesures de seguretat i distanciament, no portar la màscara obligatòria el personal treballador dels establiments, manca de dispensadors d'hidrogel, superar l'aforament permès, no exposar al públic la capacitat màxima de l'establiment o no respectar la distància entre taules d'1,5 metres.

Totes les denúncies s'han formulat per infraccions a preceptes que ja estaven vigents des del passat 19 de juny quan, per acord del Consell de Govern, es va aprovar el pla de mesures per a prevenir els efectes de la Covid-19. Atès que tot i que les mesures aprovades per la resolució de la Conselleria de Sanitat del 13 de juliol (ús de la màscara obligatòriament encara que es pugui respectar les distancia de seguretat interpersonal d'1,5 metres, entre altres) ja es troben vigents, per recomanació de la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització es va establir un període informatiu d'una setmana.

En aquest sentit, la Policia Local d'Eivissa recorda que a partir del dilluns 20 juliol, una vegada finalitzat aquest període, els controls ja no tindran aquest caràcter informatiu i es començaran a formular denúncies.

Aquest cap de setmana també s'han interposat un total de 10 denúncies per infracció a les ordenances municipals, per vulnerar preceptes com ara tenir actuacions musicals en viu sense llicència, irregularitats en els limitadors acústics, venda ambulant, publicitat dinàmica no autoritzada, entre altres.