Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

AbaquaL’ABAQUA i l’Ajuntament d’Eivissa posen en marxa una mesa de treball per a coordinar diferents temes relacionats amb el sistema de sanejament i la gestió de l’aigua

Ambdues institucions reclamaran conjuntament a l’Estat informació sobre la connexió de la nova depuradora al Tanc de tempestes del port. L’Agència Balear de l’Aigüa i la Qualitat Ambiental (ABAQUA) i l’ajuntament d’Eivissa han celebrat, aquest divendres, la primera reunió de la Mesa de treball creada recentment per tal de tractar els assumptes relacionats amb el sistema de sanejament i la gestió de l’aigua al municipi.

Una de les primeres decisions ha estat acordar remetre una petició conjunta d’informació al Ministeri de Transició Ecològica (MITECO) per a conèixer la planificació de la connexió de la nova depuradora d’Eivissa a les infraestructures de sanejament de la ciutat.

D’altra banda, l’ABAQUA i l’Ajuntament d’Eivissa han repassat la situació actual de la nova infraestructura del tanc de tempestes del Port d’Eivissa i diferents temes que afecten a la ciutat com la situació actual de les obres de la depuradora i futures actuacions previstes a la ciutat.

A la trobada hi han participat, per part d’ABAQUA, el gerent, Guillem Rosselló, i el secretari general, Juan Calvo. Per part de l’Ajuntament hi han assistit el batle d’Eivissa, Rafa Ruiz; la primera tinent de batle i regidora d’Urbanisme, Elena Lopez, i el regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski.

L’objectiu de la creació de la Mesa és treballar de manera conjunta i coordinada entre les dues administracions.