Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Control Policia LocalLa unitat de control i inspeccions de la Policia Local d’Eivissa, va interposar la passada nit un total de 8 denúncies per infracció a les Ordenances Municipals.

En concret, els agents van interposar cinc sancions per excés d'ocupació de via pública, una per exercir la publicitat dinàmica no autoritzada i altres dues per vulnerar l'horari de tancament.

La Policia Local d’Eivissa també va realitzar la passada nit un control preventiu de seguretat i drogoalcoholemia amb la col·laboració del Cos Nacional de Policia i la Unitat Canina CNP, en el qual es varen interposar cinc denúncies a conductors que van donar positiu en drogues, dues denúncies per conduir sota els efectes de l'alcohol i altres nou per diferents infraccions de trànsit.

Així mateix, es varen dur a terme tres serveis de retirada de vehicles amb la grua i es varen aixecar 12 actes per infracció a la llei Orgànica 4/15 de protecció de la seguretat ciutadana i per tinença de drogues tòxiques, estupefaents i substàncies psicotròpiques.