Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Canal de natacióL’Ajuntament d’Eivissa ha ampliat el canal de natació connectant aquesta instal·lació esportiva a la platja de ses Figueretes. Aquest fet suposa dues millores, la primera té relació amb l’accés al canal de natació que amb l’ampliació de l’abalisament, ha quedat connectat a la platja amb la qual cosa és accessible per a qualsevol esportista o aficionat que vulgui practicar natació en aigües obertes.

En segon lloc, la connexió fa que s’ampliïn els metres disponibles del canal que ha passat de 650 a 1.000 metres de longitud, convertint-se en el canal de natació en aigües obertes més llarg de l’illa d’Eivissa.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Jordi Salewski, ha dit que ‘davant les peticions que ens havien fet arribar diferents usuaris i usuàries del canal, vam sol·licitar a la Demarcació de Costes la possibilitat d'ampliar l'abalisament i poder connectar el canal de natació fins a la platja de ses Figueretes. Una vegada Demarcació de Costes ens va comunicar que teníem previst, des de la regidoria de Medi Ambient vam decidir abalisar el més aviat possible per donar accés a totes aquelles persones, aficionats i esportistes federats que poden gaudir ara d’aquesta instal·lació esportiva a la nostra ciutat’.

El canal de natació en aigües obertes fa 1000 metres de llarg per 50 metres d'ample i està delimitat amb boies blanques (cada 5 metres) i vermelles (cada 25 metres), de tal manera que els esportistes puguin controlar la distància que neden.