Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Curs empreses de serveisL’Ajuntament d’Eivissa inicia el curs de formació digital per a empreses amb una sessió presencial sobre ecommerce.

L'Ajuntament d’Eivissa ha iniciat aquest divendres el curs de reinvenció digital dirigit a empreses del sector servei amb una sessió presencial sobre ecommerce.
A la formació, que ha tingut lloc al Viver d’Empreses, han assistit els nou empresaris que van passar el procés de selecció realitzat per un tècnic d'assessorament empresarial durant la setmana passada. El regidor de Modernització, Aitor Morrás, ha assenyalat que ‘hi ha empreses d'àmbits molt diferents però totes tenen un objectiu comú, reinventar-se per a donar sortida a la seva idea de negoci. Tenim negocis d'alimentació, d'ensenyament d'idiomes, de classes de zumba o ioga en línia o de venda de flors’.

‘La intenció amb aquest curs és que coneguin tots els passos necessaris per a incrementar la seva marca en internet i que els puguin posar en pràctica’, ha explicat.

En total, 28 negocis es van mostrar interessats en aquest curs, per la qual cosa l’Ajuntament estudia fer un segon curs, perquè cap interessat es quedi sense poder fer la formació. Es tracta d'un curs de formació de més de 40 hores intensives que combina assessorament empresarial i formació tan presencial al Viver d'Empreses, com en línia a través de districte07800.cat.

Durant quatre setmanes, fins al 22 de setembre, s'alternaran classes presencials i webinaris pràctics on les empreses assistents podran aprendre a com generar continguts estructurats i amb bon SEO per publicar, com redactar post i seleccionar imatges o vídeos, posicionament en xarxes socials o com crear una Land Page o un Newsletter. Així mateix, cadascun dels participants rebrà assessorament empresarial individual per a revisar el nou model de negoci.