Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa ha tret a licitació per un import de 303.972 euros els serveis de l’oficina integral d’habitatge d’Eivissa. El termini per a presentar propostes finalitza el pròxim 2 d’octubre. 

Des de la regidoria d’Habitatge han explicat que les necessitats que cobreixen el contracte que surt a licitació consisteixen en orientació i assessorament en matèria d'accés a l'habitatge, creació i gestió d'una Borsa d'Habitatge de lloguer i la intermediació i resolució de conflictes. A més, es busca organitzar tallers, jornades, xerrades i producció documental per a difusió de temes relacionats amb l'accés a l'habitatge.

‘Això suposa un primer pas per a la creació de l'Oficina Integral d'Habitatge de l'Ajuntament d'Eivissa (OIHE). És clar que l'habitatge és en un problema a Eivissa i per això aquesta oficina és molt necessària. Cal donar resposta a la necessitat d'accés a una llar a les diferents capes de la societat, i les situacions que es generen al seu voltant. També cal donar resposta a reptes relacionats amb la mobilització cap al mercat de lloguer anual d'habitatges buits o dedicats a lloguer turístic il·legal, així com també a la conservació, manteniment i adaptació d'habitatges existents en el municipi’, ha assenyalat el regidor d'Habitatge, Aitor Morrás.

L'Ajuntament d’Eivissa gestionará l’oficina d’habitatge i el seu objectiu serà el de prestar un servei gratuït integral d'informació, mediació i assessorament en matèria d'habitatge especialment dirigit a la població que presenta especials dificultats per a accedir a l’habitatge.

Enllaç a:
· Perfil del contractant