Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localLa Policia Local d’Eivissa ha realitzat un total de 29 controls al barri de l’Eixample i ha aixecat 81 actes per incompliment de les mesures sanitàries de prevenció de la COVID-19.

La Policia Local d’Eivissa ha realitzat un total de 29 controls a diferents punts del barri de l’Eixample des de l’entrada en vigor de les mesures sanitàries per controlar i prevenir la COVID-19. Durant aquests controls, les diferents patrulles han realitzat 432 identificacions i s’han aixecat un total de 81 actes per incompliments de les disposicions decretades per la Conselleria de Salut.

D’aquest total, 41 han estat per incompliment de l’ús de la mascareta, 13 per l’incompliment de fumar en la via pública, 2 per no respectar el numero màxim de participants en una reunió, 1 per no respectar l’aforament màxim de l’establiment, 6 per no respectar l’horari de tancament obligatori, 2 per trobar-se a l’interior de parcs infantils, 5 per realitzar botellot, 11 per no respectar les mesures de restricció de la mobilitat individual i 1 per altres infraccions en matèria de COVID-19.

A més, a tots els controls que es fan fora de la zona de restriccions de mobilitat, quan es detecta una infracció es comprova que la persona infractora sigui o no resident d’aquella zona. És per això que a denúncies per botellot de fora de l’Eixample també s’han posat sancions de persones que no tenien motiu per estar fora de la seva zona de residència.

La Policia Local d’Eivissa, juntament amb la Policia Nacional, que participa activament en les feines, continuarà als propers dies amb la tasca informativa i els controls al barri per tal que les mesures de restricció de mobilitat i les mesures sanitàries decretades per la Conselleria de Salut es continuïn complint amb l’objectiu de poder frenar la segona ona de contagis a la zona més castigada de la ciutat d’Eivissa.

D’altra banda, des de l’Ajuntament d’Eivissa es continua amb la tasca d’informadors al carrer per tal de resoldre dubtes i diferents qüestions que plantegen els comerços de l’Eixample. L’equip d’informadors ja ha realitzat visites a més de 200 establiments del barri.