Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Incendi a un habitatge de cas SerresLa Policia Local d'Eivissa ha intervingut aquesta matinada, a les 05.38 hores, en un incendi a un habitatge ubicat al carrer Marià Villangómez, al barri de cas Serres.

La Unitat Nocturna de la Policia Local d'Eivissa, conjuntament amb unitats de la Policia Nacional, han intervingut en l'incendi a l'habitatge i, a conseqüència d'aquest, un menor de dotze anys ha hagut de ser atès per l'equip sanitari i traslladat a l'Hospital de can Misses per inhalació de fum.

En arribar al lloc de l'incendi, els agents observen com des d'un habitatge de dues plantes, que té una petita construcció a la tercera planta, des d’on surt un fum intens i flames. També es troben a un menor que amb ajuda de veïns ha saltat des del balcó de l'habitatge en el segon pis a la via pública.

Davant els fets de gravetat i urgència, els agents auxilien al menor i al pare del menor, que es trobaven ja a la via pública.

El menor va ser atès pels sanitaris del 061 que s'havien desplaçat fins al lloc de l'incendi i posteriorment traslladat a l'Hospital de Can Misses. Els agents, mitjançant extintors, intenten sufocar l'incendi fins a l'arribada de dues dotacions de bombers que, una vegada al lloc, extingeixen per complet l'incendi.