Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia Canvi ClimàticL’Ajuntament d’Eivissa celebra el Dia Internacional contra el Canvi Climàtic, el pròxim 24 d’octubre, amb diverses xerrades en línia sobre transició energètica i l’ús d’energia renovables.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, ha assenyalat que ‘és important conscienciar que tot el que fem avui té la seva repercussió en el futur. La transició energètica amb la utilització d’energies renovables ja es treballa des de l'Ajuntament d’Eivissa en diferents projectes com la instal·lació de plaques solars a edificis públics. Amb el programa de xerrades previst facilitarem a les persones interessades informació sobre com avançar en aquest sentit a l’àmbit domèstic i continuar fent tots junts passos cap al respecte del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic’.

Les activitats començaran el 20 d’octubre amb una videoconferència a càrrec de Joan Tur, enginyer industrial de Solsulet. Amb la xerrada ‘Com instal·lar plaques solars i punts de recàrrega al meu edifici comunitari’, explicarà amb exemples pràctics els tràmits necessaris, les despeses i els beneficis pel medi ambient. També parlarà sobre com instal·lar punts de recàrrega per vehicles elèctrics en aparcaments privats.

Dimecres 21 d’octubre, Juanjo Riera, educador ambiental d’Amics de la Terra explicarà com hem de fer per canviar hàbits de consum i revertir els efectes més negatius del canvi climàtic. Serà a la xerrada ‘Cap a una transició energètica, canvis i estalvis que pots fer tu a casa’.

L’última de les activitats serà una videoconferència sobre ‘Estalvi energètic i energies renovables en naus industrials, hotels i grans aparcaments’, que serà a càrrec de David Berlanga, enginyer tècnic industrial d’Indaber Ibiza. Serà dijous 22 d’octubre.

Des de la regidoria de Medi Ambient s’han organitzat totes les activitats, que són gratuïtes, amb prèvia inscripció i es podran seguir a les 19 hores a la web de districte07800. Les persones interessades a participar en aquestes activitats es poden inscriure a la secció de webinaris de www.districte07800.cat.

PROGRAMA
Programa Canvi Climàtic