Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Climatització del CETISL'Ajuntament d'Eivissa substitueix les dues plantes refrigeradores de les Torres 1 i 2 de l'edifici del CETIS que donen servei a les dependències municipals i l’edifici de la Policia Local d'Eivissa.

L'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat avui la substitució de les dues plantes refrigeradores per altres dues noves que donaran servei a les torres 1 i 2 de l'edifici del CETIS on es troben les dependències municipals i l'edifici de la Policia Local d'Eivissa. Els treballs els està duent a terme Hogrup Instalaciones Integrales SL per 138.704,84 euros.

El pressupost inclou el subministrament i instal·lació de dues plantes refrigeradores (bomba de calor), de prestacions superiors, per a la substitució de les existents que es trobaven obsoletes.

Durant el dia d'avui s'estan realitzant les tasques de desmuntatge de les màquines antigues i l'emplaçament, assemblatge i connexió de les màquines noves al mateix espai, ubicat al terrat de l'edifici. Per aquest motiu, durant el dia està treballant una grua de grans dimensions a la zona annexa a l'edifici.

Durant la setmana, es preveu concloure la feina i realitzar la desconnexió, recuperació i tractament del gas refrigerant, desmuntatge, retirada i tractament de l'equip actualment instal·lat. L’empresa aportarà el certificat per a la correcta gestió dels residus o certificat de destrucció, desmuntatge, subministrament, aïllament i muntatge de canonades d'aigua, instal·lacions elèctriques i conductes d'aire.
El contracte preveu la revisió del quadre i instal·lació elèctrica corresponent i la posada en marxa i formació al personal per a la seva gestió.