Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Millora de jardineresL’Ajuntament d’Eivissa inicia les obres de millora de sis jardineres al barri de ses Canyes per millorar la mobilitat i embellir la zona.

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat aquest matí les obres de millora de sis jardineres al barri de l’Eixample per tal de millorar la mobilitat en aquests punts i embellir la zona. Es tracta d’un dels projectes dels pressuposts Participatius i correspon a una millora sol·licitada pels veïns de la zona.

Es tracta de les actuals jardineres que es troben a les interseccions dels carrers Bisbe Huix amb carrer de Castella, les dues de carrer de Castella amb Abad y Lasierra i dues més situades a la intersecció del carrer de Catalunya amb carrer d’Abad y Lasierra.

A cada jardinera es farà una actuació diferent, respectant l’arbrat existent on hi ha arbres, sembrant-ne de nous i pavimentant la resta de superfície per tal de millorar la visibilitat de la circulació rodada en aquests encreuaments i la mobilitat dels vianants.

Les obres, que quedaran enllestides a final de mes, han estat adjudicades a l’empresa Hermanos Parrot i compten amb un pressupost de 37.232,19 euros.