Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Carrer de Sant Rafel a Dalt VilaL’Ajuntament d’Eivissa està realitzant les obres de consolidació del sòl del carrer de Sant Rafel, ubicat a Dalt Vila.

A aquesta zona, es va localitzar una cova a l’interior d’un local comercial on l’any 2012 s’havien fet unes obres d’adequació i aquesta cova havia sofert despreniments que posaven en perill l’estabilitat del carrer. Durant les obres del local ja es va construir un mur de formigó que separava el local de la cova que es trobava baix la via pública.

Per recomanació dels tècnics es va instal·lar una tarima de fusta de forma provisional al carrer Sant Rafel, però el pas del temps va acabar provocant que aquesta s’hagués anat deteriorant, provocant diverses queixes del veïnat. Aquesta cova no té cap interès històric i patrimonial.

L’obra que està duent a terme l’Ajuntament d’Eivissa, a través del Consorci Patrimoni de la Humanitat, consisteix amb la consolidació d’ aquest tram de carrer amb el farciment de la cova amb l’emplenat manual amb grava, el canvi de les canonades de serveis i substitució del col·lector danyat i la restitució de la solera del carrer.