Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Piscina Es ViverL’Ajuntament d’Eivissa duu a terme obres de manteniment i millora per valor de més de 40.500 euros al poliesportiu i la piscina des Viver.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ha dut a terme obres a les instal·lacions del poliesportiu i a la piscina d’es Viver. Els treballs de millora a aquestes instal·lacions del Patronat d’Esports estan valorades en 40.527 euros.

Per a la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, des de l’Ajuntament d’Eivissa, a través del Patronat d’Esports, ‘continuam fent actuacions encaminades a mantenir les diferents instal·lacions esportives de la ciutat. Els nostres esportistes són un referent en moltes disciplines i han de tenir unes instal·lacions adaptades a les seves necessitats en aquests moments on poder practicar al nostre municipi’.

La primera obra en finalitzar ha estat la millora del gimnàs, on s’ha posat una porta amb accés directe a l’exterior i s’han reformat les finestres existents per tal de millorar l’entrada de llum natural i la ventilació de la sala on es realitzen activitats com judo, capoeira i gimnàstica de manteniment. La inversió ha estat de 6.000 euros. També s’han fet millores a la coberta del poliesportiu.

Una altra actuació en aquesta instal·lació és la reparació i substitució d’una part del parquet que està deteriorat a causa de les filtracions d’aigua dels darrers anys, obra prevista per a la primera setmana de desembre. En total s’han de reparar uns 180 m2, el que suposa una inversió de 20.231 euros.

Per altra banda, a la piscina des Viver s’han fet obres per habilitar noves finestres al passadís dels vestidors de les instal·lacions, per tal de millorar la ventilació de la zona, una actuació per adequar la piscina coberta al compliment de les mesures sanitàries derivades de la COVID-19 amb un pressupost de 8.966 euros. També s’ha canviat el sistema de filtratge de la piscina per millorar la qualitat de l’aigua, la qual cosa ha suposat una inversió de 5.285 euros. Anteriorment també s’hi havia instal·lat una nova planta deshumidificadora.