Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni Consell InsularL’Ajuntament d’Eivissa i el Consell Insular signen el conveni de col·laboració per al finançament dels serveis socials comunitaris bàsics pels pròxims dos anys.

L’Ajuntament d’Eivissa i el Consell Insular d’Eivissa han signat el conveni de col·laboració per al finançament dels serveis socials comunitaris bàsics de la ciutat per als anys 2020-2021 per un total de 1.573.104 euros. A la signatura del conveni hi ha assistit l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, i la consellera de Benestar Social del Consell Insular d’Eivissa, Carolina Escandell.

El passat 5 de juny de 2020, se signà un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular d’Eivissa, en virtut del qual el Govern de les Illes Balears es compromet a aportar al Consell Insular d’Eivissa la quantitat de 2.565.856,32 euros per al desenvolupament dels serveis socials comunitaris bàsics a l’illa d’Eivissa, per als anys 2020-2021, distribuïts en 1.282.928,16 euros per anualitat.

De conformitat amb aquest conveni, el Consell Insular d’Eivissa distribueix i transfereix, dins el seu àmbit territorial, l’import per al finançament de les prestacions dels serveis socials comunitaris amb els ajuntaments de l'illa.

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Eivissa rebrà, pels pròxims dos anys, la quantitat de 1.573.104,28 euros, dels quals 444.979 són aportats pel Govern de les Illes Balears i 341.572 euros pel Consell Insular d’Eivissa.

Mitjançant aquest conveni, les tres institucions col·laboren en la prestació dels serveis socials comunitaris bàsics del municipi per tal de disposar un sistema estructurat de serveis socials en el qual els serveis comunitaris es col·loquin en la base del sistema i assegurar la presència de les Unitats de Treball Social (UTS) a tot el municipi i el desenvolupament de diferents programes i serveis.